joi, 21 iulie 2011

3 greseli frecvente in make-up

Ei bine, toate fetele vor sa arate excelent, dar exista si greseli in materie de make-up. Ei bine, aici o sa va dau cateva solutii la cele mai des intalnite greseli in make-up.



1. Prima greseala frecventa in make-up este pensarea sprancelenelor prea mult. Obsesia pentru sprancene perfecte te poate face sa le pensezi mai mult decat este nevoie, iar aceastea vor arata groaznic.
SOLUTIA: Daca deja ti le-ai pensat, alege un creion pentru sprancene cu o culoare apropriata si ingroasa-ti sprancenele. Daca inca nu ti-ai pensat sparcenele, dar in trecut ti s-a mai intamplat sa le pensezi prea mult, alege sa te duci la un specialist, care le va pensa exact asa cum trebuie -si nici nu costa mult-.



2. O alta greseala este prea mult fard de obraji .Stim ca fardul de obraji este super, dar cand aplici prea mult vei arata ca un pom de Craciun. Fie ca e rosu, roz sau portocaliu, efectul este acelasi, numai ca rosul iese mai repede in evidenta.
SOLUTIA: Daca deja ai aplicat fardul, alege o punsula curata pentru aplicarea acestuia si da cu aceasta pe portinea obrajilor pana cand fardul se mai estompeaza. Daca nu ai o pensula curata la indemana poti aplica putina pudra. Daca nu te-ai dat inca cu fard pune-l treptat pe obraji- altfel risti sa pui prea mult dintr-o singura aplicare.



3. O greseala cam neplacuta este sa uiti sa te demachezi. Noaptea porii trebuie lasati liberi, daca uiti sa te demachezi porii s-ar putea infecta, asta duce la aparitia cosurilor si a punctelor negre.
SOLUTIA: Daca nu te-ai demachiat inainte sa te culci, fa asta dimineata, apoi o baie de aburi care o sa-ti deschida porii, apoi aplica o masca potrivita tenului tau. Daca nu te-ai culcat inca demacheaza-te, aplica un tonic si o crema de noapte iar tenul tau nu va pati nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu