duminică, 17 iulie 2011

Natsu no taikutsu sezu ni-Fara plictiseala vara


E ceva ce ni se intampla tuturor..Asteptam cu nerabdare vacanta de vara..si cand vine..stam degeaba.Nu dispera..Oricum degeaba stai pe canapea indopandu-te cu inghetata ,degeaba stai pe net,si degeaba astepti sa sune un prieten ce a plecat in vacanta si cel mai probabil a uitat deja de existenta ta..Pe scurt : degeaba te dai cu capul de pereti storcandu-ti creierul de idei pentru a alunga plictiseala...E inutil(si acum iti vorbeste o experta in plictiseala..Eu ma plictisesc foarte des)


Mda,stiu ca probabil ai cautat deja pe net niste solutii pentru plictiseala ta acuta si nu ai gasit nimic,deci probabil nu prea ai incredere in solutiile din acest articol..DAr crede-ma ca nu ai ce pierde.




1.Filmele/Animeurile alunga plictiseala!-Fa o lista cu ce ai vrea sa vezi si urmareste-le non-stop..Nu conteaza daca le-ai mai vazut sau nu.

2.Spa la tine acasa-Nu ai ce pierde..E vara,ai atata timp liber si meriti si tu putina relaxare dupa un an lung ,stresant si interminabil,nu?



3.Sport!-Ti s-a mai spus sa faci sport vara dar,sa recunoastem.Putina miscare nu strica nimanui ,iar vara este sezonul costumelor de baie!Vrei sa arati gratios,ca o lebada,nu ca un hipopotam.Asa ca lasa inghetata si treci la abdomene.

4. Petrecere in pijama-Poate ca ai tai nu vor fi de acord ,dar chiar si asa,iti poti chema prietenele,fiecare aduce cate ceva de rontait,cateva reviste,muzica de pe youtube si petrecerea poate incepe.




5.Fa-ti propriul Blog-fiecare are propriile idei si propria personalitate.Un blog ar putea fi locul potrivit in care sa spui ce gandesti.:p


6.Fa-ti propriul forum-Ar fi destul de interesant sa ai propria comunitate online si sa iti faci prieteni noi.E mult mai distractiv daca tu esti administratorul,nu membrul.AI putea fi uimita de cat de popular poate deveni forumul tau.

7. Citeste carti-Da..pare o idee stupida,dar mai greu e pana te apuci,sau,pana gasesti ceva ce iti place.Nu trebuie neaaparat sa fie pentru scoala.(Revistele Nu intra la categoria ,,carti")

8.Fa-ti ordine..in ganduri!-Poate vrei sa schimbi ceva la tine,poate ai o mica problema cu prietenii..Gandeste-te la ele,poate vei reusi sa imbunatatesti lucrurile!Un mic sfat totusi,incearca sa te gandesti in baie,acolo nu te va putea deranja nimeni.Eu asa fac atunci cand vreau sa fiu singura si a ma gandesc.

9.Renunta-Daca totusi plictiseala te-a invins,atunci intinde-te in pat,in liniste si vezi ce iti poate face plictiseala..Nu te mai opune.Ar putea fi un experiment interesant.
















                                                                                          Minisuka,incheiat!^.^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu