duminică, 17 iulie 2011

Hot Make-Up

Ei bine, am vorbit despre trenduri, vedete, iar acum a venit partea mea preferata, Make-upul! Va voi arata diverse metode de a va machia vara aceasta fara sa pareti impopotonata sau fitoasa. Totul natural, fara tone de fard.



1.Acesta este tipul machiajului natural care este cel mai potrivit: cel natural- fara ruj, fard, fond de ten etc.-. tot ce aveti nevoie este un balsam hidratant incolor de buze, putina pudra pentru mascarea imperfectiunilor si macara ( aplicata o singura data, altfel o sa va incarce prea mult genele iar aceastea risca sa se rupa).



2.Chiar daca participati la o petrecere sau un eveniment, aveti nevoie de ceva mai multa stralucire. Pentru aceasta aveti nevoie de doar o mica transformare. Inlocuiti balsamul de buze cu un luciu transparent sau rozaliu, apropriat de culoarea buzelor voaste si aplicati putin sclipici pudra cu pensula si pleoapa interioara, sub cuta acesteia. Acum aratati fabulos. Totusi, ar mai lipsi fardul de obraz. Acesta este optional, si daca alegi sa-l folosesti alege un roz discret- nu vrei sa arati ca o rosie-.



3. A treia optiune este ceva mai incarcata, dar daca stii sa aplici toate produsele in egala masura, este chiar sexy. Acest machiaz presupune inlocuirea sclipiciului de pe pleoape cu un fard colorat, asortat cu tinuta sau complementar cu colarea ochilor. Daca ai ochii verzi, alege un fard roz. Daca ai ochi albastrii alege un fard portocaliu iar daca ai ochi maro alege mov. De asemenea poti inlocui glosul cu un ruj. Acest machiaj este foarte glam.



Ei, bine, acestea au fost cele 3 tipuri de machiaj, utilizand mai multe produse treptat. Ei bine, fetelor,continuati sa straluciti, dar sa speram ca nu o sa ajungeti asa :(.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu